Науково-методична проблема школи

Формування ключових компетенцій учнів на основі використання методів активного навчання

середа, 23 березня 2016 р.

Передовий педагогічний досвід Єрмак Алли Олександрівни

Єрмак Алла Олександрівна

  1. Дата народження: 19.10 1963 р.
  2. Навчальний заклад, рік закінчення Київський державний педагогічний інститут імені О.М. Горького 1986 рік
  3. Посада учитель географії та біології
  4. Стаж педагогічної роботи – 29 років
  5. Кваліфікаційна категорія - вища, звання – «Старший учитель»
  6. Рік проходження атестації – 2011
  7. Рік проходження курсової перепідготовки – 2015
  8. Проблема: «Розвиток та удосконалення навичок виразного читання шляхом реалізації новітніх технологій»
  9. Графік проведення відкритих уроків: 18.09 2015 – урок математики «Числові вирази, які містять кілька арифметичних дій різних ступенів без дужок і з дужками, Порядок виконання дій. Складені задачі»; 11.02 2016 – урок літературного читання «Життя та творчість О.Довженка.» О.Довженко «Зачарована Десна.» Уривки.
  10. Адреса досвіду – Талалаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів Талалаївської районної ради Чернігівської області
  11. Нагороди, відзнаки: Грамоти районного відділу освіти: ‘’За й плідну творчу працю на освітянській ниві та за наслідками атестації‘’ 2006 рік, Подяка ‘’За сумлінну працю з здібними та обдарованими учнями та підготовку їх до предметних олімпіад.’’ 1998 рік, Подяка ‘’За сумлінну працю із здібними та обдарованими дітьми та підготовку їх до предметних олімпіад‘’ 1999 рік, За високу результативність роботи з обдарованими дітьми та знагоди Міжнародного дня 8 Березня, 2015 рік; Грамота Талалаївської районної державної адміністрації‘’ За сумлінну творчу пряцю у справі навчання та виховання учнівської молоді‘’ 1997 рік, Грамота Чернігівського відділу народної оовіти, 1988 рік, Черніської обласної державної адміністрації ‘’За змістовність поданих матеріалів на сьомий педагогічний ярмарок «Творчі сходинки педагогів Чернігівщини» 2001 рік,
  12. Тема досвіду: Діяльністний підхід як фактор формування активної життєвої позиції 
  13. Анотація досвіду: На уроках географії Алла Олександрівна надає перевагу методам та формам навчання , що сприяють розвитку умінь і навичок, застосування здобутих знань у практичних ситуаціях. Учитель реалізовує перспективну мету: виявити творчий потенціал учнів, створити умови для розвитку творчої особистості, яка вміє формувати власну думку, розв’язувати проблеми, здатна самостійно займатися власною освітою. Серед її учнів є учасники і переможці ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії .Єрмак А.О.. - керівник районного методичного об'єднання вчителів географії. Передає свій педагогічний досвід колегам, виступає з доповідями, проводить показові уроки, готує методичні рекомендації з питань удосконалення навчально-виховного процесу. 





Немає коментарів:

Дописати коментар